ČLÁNEK

TÝMY 3. FUTSALOVÉ LIGY

17.11.2019 | Redakce

Není důležité vyhrát, ale udělat si žízeň

Představujeme Vám týmy 3. futsalové ligy pro soutěžní ročník 2019/2020. V této soutěži celkem startuje 16 družstev a hraje se systém každý s každým a každé družstvo odehraje 16 zápasů. Do druhé ligy postupují vždy první dvě družstva. Z této soutěže se ale už i sestupuje, kdy poslední dva týmy dostanou letenku do 4. ligy. Po prvním odehraném turnaji se zdá, že nejvyšší ambice si bude dělat třetí tým loňské třetí ligy a to AMBRA REAL, která se vybavila dokonce i slušivými "oblečky". V týmu AMBRY REAL nastupuje dlouholetý pravidelný účastník naších soutěží Josef Pavlovič alias Chosse. Kdo ho nezná, jako by Karvinskou futsalovou ligu nikdy nehrál. Tak doufáme, že i v dalším průběhu nekompromisních bojů bude panovat stejná atmosféra, kterou jsme mohli vidět v prvních kolech. Chlapi, jen tak dále a futsalu zdar.

Ve fotogalerii si nyní můžete prohlídnou fotografie týmů pro ročník 2019/2020 a dále fotografie těchto týmů ze hry.

Týmy 3. ligy:

AC 6 - foto zde

AMBRA REAL - foto zde

BILBAO PETROVICE - foto zde

FC EGOLAND - foto zde

FC TYGŘI - foto zde

GESOMONT - foto zde

INVICTUS 2011 - foto zde

IZS LOUKY - foto zde

MALÁRIA HAVÍŘOV - foto zde

PIVNICE U HAVÍŘE - foto zde

REAPERS - foto zde

SLOVAN HAVÍŘOV - foto zde

SURVIVORS - foto zde

THE VEGETABLES - foto zde

VETERÁN TEAM - foto zde

ZASTAVÁRNA PIKASO.CZ - foto zde


Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.