ČLÁNEK

ZÁPLETKA DO POSLEDNÍCH VTEŘIN

04.12.2019 | redakce

Včera se odehrálo historicky první utkání České futsalové reprezentace na území našeho města a to na naší házenkářské hale. Utkání sledovalo na tribunách více než 700 diváků a snažili se podporovat náš národní tým. Českou reprezentaci přivedl na palubovku jako kapitán Jan Janovský. Jedná se o dlouhodobého reprezentanta České republiky ve futsale, který ale také fotbalově působil v Karviné, kde nastupoval za místní MFK Karviná a.s. v Moravskoslezské fotbalové lize.

Utkání mělo od první minuty zajímavý náboj s nepříznivým vývojem pro nás, kdy se Nizozemská reprezentace dostala do jednogólového vedení. Do poločasu se naštěstí povedlo utkání otočit a tak se diváci v klidu mohli odebrat na poločasové občerstvení. Po celý druhý poločas byl národní tým aktivnější, ale i přesto se soupeři podařilo výsledek srovnat. A utkání se schylovalo k závěrečné remíze. V samotném závěru národní tým zahrával standardní situaci, kterou soupeř dokázal srazit na roh. A poté to přišlo. Rozuzlení zápletky jako hrom. Míč po rohu našel Michal Holý a utkání nechytatelnou ránou rozhodl. Hala mohla začít bouřit a všichni diváci se mohli spokojeně rozejít na svou "tiskovku".

Akce to byla vydařená a my všichni doufáme, že nebyla první a současně i poslední takovou akci v rámci naší reprezentace ve městě Karviná. Bo tady platí, že kdo nehrál Karvinskou futsalovou ligu anebo není na facebooku, tak jako by nebyl.

Zde nějaké statistiky k zápasu:

Česká republika – Nizozemsko 3:2 (2:1)

Branky: 13. Koudelka (Záruba), 19. Slováček (Záruba), 40. Holý (Vnuk) – 7. Bouzmabou (Attaibi), 29. El Ghannouti (Makraou).

Česká republika: Vahala (Hůla) – Vokoun, Záruba, P. Drozd, Černý, Holý, Slováček, Koudelka, Seidler, D. Drozd, Kovács, Janovský, Vnuk. Trenér Tomáš Neumann.

Nizozemské království: De Wit (Kujik) – Oualid, El Ghannouti, Zerouali, Bouzmabou, Bouraarassi, Makraou, Bouzit, Attaibi, Oojevaar, Martinus. Trenér Max Tjaden

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.