ČLÁNEK

Start nového ročníku KaFuLi již klepe na dveře

14.09.2020 | redakce

FUTSAL BUDE

Množí se nám dotazy, jak to bude s dalším ročníkem KaFuLi a v jakém režimu bude odehrán.

Aktuálně je na tyto dotazy velice složitá odpověď, jelikož nikdo nemůže předpokládat vývoj restriktivních opatření ve vztahu ke shromažďování lidí, pořádání veřejných a sportovních akcí a vývoji epidemiologické situace na území České republiky, potažmo na území Moravskoslezského kraje.

Snahou spolku je samozřejmě rozjet soutěže v nezměněném formátu a ve formě předchozích ročníků. Ale člověk míní a ………… mění. Ale nebojíme se vlka nic. Soutěže by se měli rozjet v první polovině listopadu 2020. Zda budou soutěže bez přítomností diváků, zda nám budou zpřístupněny haly, šatny, zda nebudou další významná omezení, si v tuto chvíli nedovolíme odhadovat. Vše se bude odvíjet od aktuálních opatření, ale doufáme v co nejhladší průběh soutěží.

Tedy k základním informacím:

Startovné pro ročník 2020/2021 zůstává stejné jako loni

ve výši 6000,- Kč - I. liga

ve výši 5000,- Kč - ostatní ligy.

Startovné zaplatit a odevzdat řádně vyplněnou přihlášku do 23.10.2020 (prohlášení GDPR a prohlášení COVID-19).

Losování Karvinské futsalové ligy – pondělí 02.11.2020 v 18,00 hod. / Spolkový dům (bývalý sport Bar vedle Městského stadiónu).

Aktualizované formuláře lze již stahovat ze stránek v dokumentech.

Novinkou pro tento soutěžní ročník je samozřejmě prohlášení o bezinfekčnosti COVID-19, který musí vyplnit každý hráč a následně aktualizovat před každým nastoupením do turnaje soutěží futsal Karviná z.s.

Dále budeme muset vytvořit nějaký manuál pro případ, že by se onemocnění šířilo v řadách spolku a byl by narušen řádný průběh našich soutěží. V případě, že máte někdo nějaký návrh, nebo jste schopni nám předložit funkční postup, budeme rádi za jakoukoliv spolupráci.

Doufáme, že nám nadále zachováte přízeň v této nelehké době ve vztahu k veřejnému sportu a pořádání veřejných a veřejně-přístupných soutěží.

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.