ČLÁNEK

Ohlédnutí za první ligou

20.02.2022 | redakce

Opona první ligy již byla zatažena, takže už můžeme pouze rekapitulovat. Králem střelců se opět stal kanonýr nestárnoucí Martin Hanus z Frisca za 29 branek táhne šňůru 9 sezón po sobě. Na Martina by byl i Pepa Bican krátký. No a díky jeho potenci vyhrálo Frisco nejen základní část, ale i play off. Ve finále se Frisco střetlo s týmem FCK Baníček, kdy jejích souboj byl zajímavý až do konce. Obhájce loňského titulu (tým Držáku) se do play off letos nedostal, kdy jim postup v posledním kole uzmul tým Blues Devils, který získal 9 bodů. Na opačném konci tabulky nám soutěž opouští po jednoročním působení v první lize tým Rovers a FT Galaxy Karviná. Potvrzuje se fakt, že nejpropastnější rozdíl v týmech je většinou mezi první a druhou ligou.

No a tím, že byla letošní soutěž specifická, tak i specificky se pokusíme vybrat nejlepší hráče první ligy. Necháme o tom hlasovat, vás, naše členy a fanoušky. Níže uvádíme výběr (s ohledem na možnou ovlivnitelnost výsledků, si spolek Futsal Karviná vyhrazuje právo, na své případné sestavení all-star). Žádáme hlasující, aby svůj hlas dali pouze vždy jednomu hráči z každého týmů. Vybírat můžete tyto hráče z týmů:

Frisco

Dittrich Petr

Gill David

Graňák Lukáš

Hanus František

Hanus Martin

Holý Zdeněk

Marek David

Svrčina Jakub

Špernoga Petr

Velička Bogdan

FCK Baníček

Derik Nikolas

Hujo Tomáš

Kremzer Petr

Maleňák Marek

Mleziva Tomáš

Nieslaník Denis

Pacanovský Ondřej

Regec Lukáš

Rzidka Jakub

Stachel Petr

LC Real

Bednář Zbyněk

Hájek Tomáš

Hýl Martin

Kloda Patrik

Koďousek Miroslav

Martikán Jaroslav

Ochodek Jan

Stanowski Michal

Szkuta Radim

Ševčík Pavel

Šťastný Daniel

AGA 24

Byrtus Ondřej

Gradek Břetislav

Hrdlička Jan

Kupczak Jan

Rac Lukáš

Sostřonek Michal

Timp Tomáš

Zábelka Vojtěch

Žebrok Jan

Hlasování probíhá v naší facebookové skupině Futsal Karviná z.s.

https://www.facebook.com/groups/854286091269856

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.