ČLÁNEK

Fotky jsou na webu

19.12.2023 | redakce

O víkendu se odehrálo kompletní další kolo první a také třetí ligy. V první lize se vše jeví tak, že bude zamotána až do posledního kola. Neporazitelnost už drží letos pouze LC Real, kterému na záda dýchá FT Azuro Karviná. To jsou jediné dva týmy, které urvaly v uplynulém kole 9 bodů a usadily se na čele tabulky.No a boj o účast v play off začíná postupně gradovat a následující kolo může hodně napovědět o letošních ambicích všech týmů. Na posledním místě to zatím s nulou nevypadá moc dobře s týmem FC Mölnlycke a překvapivě s Young boys, kteří soupeřům v zápasech míč moc nepůjčují, ale stejně jim to není moc platné. Dokonce byly slyšet hlasy na hale, že ať si ten míč klidně vezmou dom, že soupeř si vezme body J. No a dokonce se nám začíná i přibližovat jedna cena do tomboly J.

Ve třetí lize to zatím vypadá na spanilou jízdu týmu IZS Louky, který zatím postupuje od vítězství k vítězství a osamostatnil se na čele. Se ztrátou tří bodů je naháněn trojici pronásledovatelů a to Pikaso.cz, Veterán týmem a Atleticem. Vše si můžete prohlédnout na našem webu.

O víkendu taktéž bylo ukončeno focení všech týmů a fotky jsou k nahlédnutí taktéž na našem webu a níže si můžete prohlédnout fotografie jednotlivých týmů.

1. Liga

AGA 24

AMBRA REAL

BLUES DEVILS

DRŽÁCI

FC MÖLNLYCKE

FCK BANÍČEK

FRISCO

FT AZURO KARVINÁ

LC REAL

MABUL - VÝMĚNÍK

ORANJES

RIVIÉRA KÁ-4

RON SW - GUNNERS

TDK HAVÍŘOV

VIGO

YOUNG BOYS


2. Liga

FC REVOLUTION

FK BANÍK ORLOVÁ

FK RAPID HAVÍŘOV

FT GALAXY KARVINÁ

FUTSAL GUYS

GLACGOW RANGERS

HAVRANI

CHACHAŘI ORLOVÁ

K-BIKES

KST MEMBRANE

LIMYS

M&M REALITY ŠAVLOZUBÉ OVCE

QUATRO REKLAMA FC

SLOVAN HAVÍŘOV

SOKOL BOHUMÍN

TYGŘI


3. Liga

ATLETICO

FC BONITA

GALACTICOS

IZS LOUKY

LA COPA

PIKASO.CZ

REAPERS

SFC KARVIŇÁCI

SK STONAVA

STOW

TJSK NOACO

VETERÁN TEAM

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.