ČLÁNEK

Kvapík první ligy

15.01.2024 | redakce

Za poslední dva týdny rozjela první liga neskutečné fofry a už má před sebou malé finále, které nás čeká o víkendu 27.1.2024 až 28.1.2024 v podání posledního kola základní částí. Aktuálně vynikající formu prokazuje tým FT Azuro Karviná a ta ho vystřela aktuálně do pozice lídra soutěže, kde vystřídal tým LC Real, který v posledním kole získal „pouze“ 4 body. No a jak to vypadá, tak si to možná v posledním kole rozdají ve vzájemném zápase o vítěze základní částí. Ale za nimi, co se tvoří za tlačenici o účast v play off, to je také zajímavé. Týmy od 3 do 11 místa jsou na sebe natlačené a kterýkoliv z těchto týmů může ještě být či nebýt v play off. O prvním sestupujícím je již ale rozhodnuto a pro příští rok první ligu určitě opustí tým FC Mölnlycke a bude se hrát o to, kdo jej doprovodí. Nejblíže má k tomuto tým RON SW Gunners, který ztrácí na umístění zaručující záchranu 4 body. Ale čeká ho vzájemný souboj s konkurenty o záchranu a to Young boys a Riviéra KÁ-4 a tyto zápasy pravděpodobně rozhodnou.

Tak dovalte za dva týdny na halu, bo to bude řezba a hrát se bude v každém zápase o důležité body.

Ve stínu první ligy se odehrálo i další kolo ligy třetí. Tam zatím své soupeře likviduje IZS Louky a dokonce už porazilo i své největší konkurenty v boji o vítěze třetí ligy a ty týmy Atletica a Pikasa.cz. Vzájemné souboje si možná ještě zopakují v nadstavbě, ale zatím to vypadá na spanilou jízdu týmu z městské části Louky. Bez bodu je zatím nováček STOW, ale to se jistě chystají napravit v dalším kole. A bezzubá se zdá být letos zatím i FC Bonita, ale ne vždy jde o vítězství, ale tady zejména o to, udělat si žízeň. A protože je třetí liga stínem první ligy, tak i její další kompletní kolo je o víkendu 27.1.2024 a 28.1.2024.

A třetí do party máme druhou ligu, která má v plánu teď v sobotu a neděli kompletní kolo. Boje v ní také graduji a čeká nás pikantní souboj prvního LIMYSU s týmem Chacharů z Orlové. Kdo zvítězí, bude mít blíže k dosažení vrcholu druhé ligy. Jejích souboj ale budou jistě sledovat i borci ze Sokola Bohumín, kteří by také chtěli ještě promluvit do postupové zápletky do první ligy, kdy jsou letos otevřeny opět dvě vstupenky. Podobný souboj, ale na druhém pólu tabulky bude o víkendu mezi FK Baník Orlová a FT Galaxy Karviná, což jsou zatím týmy, které se krčí u spodu druhé ligy, ale funí na záda Tygrům, kteří mají ale o víkendu za soupeře Chachary a Limys. Takže se jim může stát, že přeberou jejich pozici. Tak kdo neví, co bude dělat o víkendu, tak navštivte halu Kovona buď v sobotu od15 do 19 hodin, nebo v neděli od 08:00 do 20:00.

Spolu jsme silnější

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.