ČLÁNEK

První a druhá liga ukáže vítěze a sestupující

24.01.2024 | redakce

První a druhá liga mají na pořadu dne vyvrcholení základních částí a v neděli večer se odtajní, kdo se stane vítězem základní části a kdo první ligu opustí. A úplně stejný scénář se očekává ve druhé lize.

Z druhé ligy postoupí dva z trojice Chachaři Orlová, Limys, Sokol Bohumín, kdy poslední dva čeká vzájemný souboj, což nabízí vstupenku do první ligy Chacharům v případě plného bodového zisku, třebaže jsou nyní třetí.

Společně s konci soutěže se také k vrcholu blíží tabulka střelců jednotlivých soutěží.

V první lize zatím má nejpřesnější sálovky Honza Urban s 13 góly a na záda mu dýchá Nikolas Derik s 12 góly a za ním je 5 čekajících bombarďáku, kteří se to chystají rozbalit o víkendu a to Daniel Baumgartner, Nikolas Chalkidis, David Motyčka, David Egri a Michael Němec. Jejich ztráta je malá a kdo si otevře střelnici, ten bude novým králem střelců.

Ve druhé lize zatím vede Dušan Socha s 20 góly a má dva pronásledovatele s 18 brankami a to Tibora Friedla a Petra Bloksche. Tudíž Sokol Bohumín může případně slavit jak vítězství v soutěži, tak postup do první ligy, tak i krále střelců druhé ligy.

Ve třetí lize, která je ale teprve za polovinou, zatím vede Vít Valošek s 10 góly, třebaže nastoupil pouze do 4 zápasů. Za ním následuje s 9 góly Lukáš Trhlík, s 8 góly Jan Vyvial a se 7 góly Lukáš Šimik a Dominik Kučera.

Neskutečnou rychlosti mizí vstupenky na ples a již zůstává v prodeji pouze 30 vstupenek a to 10 ks na sále a 20 ks na restauraci. Dále je potřeba upozornit na skutečnost, že pokud si někdo neodebere rezervované vstupenky v jim stanoveném termínu, tak budou puštěny do dalšího prodeje.

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.