ČLÁNEK

Play off první ligy je tady!!!!

31.01.2024 | redakce

Tak opět po roce zde máme vyvrcholení první futsalové ligy a play off otvírá své brány. Proběhne v neděli 4.2.2024 na házenkářské hale a výkop prvního zápasu je naplánován na 9:00.

V něm na sebe narazí v prvním čtvrtfinále tým Držáku s nejlepším střelcem první ligy a Blues devils.

Další čtvrtfinálové dvojice tvoří:

10:00 FCK Baníček vs. Frisco

11:00 FT Azuro Karviná vs. Oranjes

12:00 LC Real - Vigo.

Ve 13:00 a 14:00 se odehrají semifinále a v 15:00 zápas o třetí místo. Vrchol play-off by měl začít v 16:00, kdy by se mělo odehrát finále.

Toliko k programu v neděli a nyní pár vět k samotné organizaci a zabezpečení play-off. Stejně jako loni se budě platit vstupné ve výši 50,-Kč (děti do 15-let vstup zdarma, je nutno se prokázat nějakým dokladem). Vstupné se bude hradit u dveří za restaurací u vstupu do haly. Po uhrazení vstupného dostane každý návštěvník pásek (modré barvy), který bude umístěn na ruku a bude Vás opravňovat ke vstupu do haly po celý den. V případě ztráty pásku bude muset nutno zaplatit nové vstupné.

VSTUP TÝMŮ DO HALY

Opět nebude umožněn vstup do haly přes šatny. Do haly bude umožněn vstup pouze přes hlavní vchod u restaurace, kdy u prodeje vstupenek odpovědná osoba týmů obdrží pásky pro své hráče (oranžové barvy).

ŠATNY

Jak je všem známo, tak na hale jsou k dispozici pouze 4 šatny, které je potřeba mít k dispozici pro všechny týmy, které hrají čtvrtfinále. Takže každý tým po odehrání svého zápasu ve čtvrtfinále musí šatnu vyklidit a to i když postoupí do semifinále. Na tohle bude dohlíženo a šatna bude předaná dalším týmům. Pouze vítěz třetího a čtvrtého čtvrtfinále si věci v šatně může ponechat. Na týmy jako vždy apelujeme, aby nám nekouřili v šatnách.

KONZUMACE NA HALE

Konzumace nápojů diváků je po dobu play-off ze strany Futsalu Karviná na hale zakázána. Děkujeme za respektování tohoto nařízení, a že si zakoupené nápoje a potraviny zkonzumujete v restauraci.

DALŠÍ ORGANIZACE

Prosíme všechny účastníky a diváky play-off, aby se řídili pokyny pořadatelské služby. Pomůžou nám tímto k hladkému průběhu play-off.

Takže už nezbývá, než doufat, že nám hráči na palubovce předvedou heroické výkony a bude se na co koukat a vše se odehraje v duchu fair-play.

Spolu jsme silnější

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.