ČLÁNEK

Třetí liga zná své postupující

31.01.2023 | redakce

V neděli pokračovalo další dějství třetí ligy. Na čele se výrazně osamostatnily dva týmy a to dosud neporažený jasný vítěz třetí ligy Sokol Bohumín a za ním s velkou ztrátou, ale s velkým náskokem také už jistý postupující – Futsal Guys. Letošní třetí liga má před sebou už pouze jen poslední kolo, kde už o nic významného nepůjde, krom radosti ze hry.

Ale o to více bude zajímavé poslední kolo 2 ligy, kde v souboji o postup do první ligy je zamotáno až 6 týmů. Nejlepší výchozí pozici se zdá mít tým Riviéry KÁ-4 a to ještě mají výhodu, že hrají úplně poslední turnaj 2 ligy a tak budou vědět, kolik bodů musí uhrát, aby se jim povedlo vyhrát druhou ligu a tentokráte už povinně postoupit do ligy první. Po dvou kolech suverénním Havranům nějak došel dech a z posledních 6 zápasů získali pouze 6 bodů. Tímto si výrazně svou situaci zkomplikovali a budou doufat v zaváhání soupeřů a ještě muset porazit dalšího čekatele na postup – Rapid Havířov. Do této honby za klenotem Nilu jistě budou chtít promluvit svěřenci Franty Toráče (K-Bikes), kteří se poměří s dalším adeptem a to týmem Limysu. No ale celou tuto tajenku můžou ještě výrazně zamotat Chachaři z Orlové, kteří po slabším začátku nabírají výbornou formu. Ta je katapultovala pouhé dva body za Riviéru, ale v jejich prospěch by mohl výrazně promluvit jejich lepší vzájemný zápas.

Na druhém pólu tabulky se zdá být neřešitelná pozice Veterán teamu, ale jistě neházejí flintu do žita, ale podmínkou je asi získání 9 bodů. Složitou pozici má také tým IZS Louky s ohledem na jejich soupeře v posledním kole a dále je znevýhodňuje horší vzájemný zápas s 14 týmem – FT Galaxy Karviná. No bude zajímavé o víkendu sledovat, jak se rozuzlí tyto zápletky.

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.