ČLÁNEK

Vyhodnocení jednotlivců

17.02.2023 | redakce

Když už soutěže dospěly do finále, tak se sluší oznámit nejlepší střelce jednotlivých soutěží.

Králem střelců v první lize se stal poprvé hráč Young boys a to Daniel Koutný a to s 21 brankami. Dalším v pořadí byl Michal Gorovič z FCK Baníček s 18 brankami a třetí skončili s 16 trefami společně René Macko (FC Mölnlyckle ), David Cileček (TDK Havířov) a nestárnoucí čarostřelec Martin Hanus (Frisco).

Druhé lize kraloval Dominik Renta z Chacharu Orlová z 20 přesnými zásahy a jen o gól za ním byl Tomáš Věčorek (FC Brubo), kdy v jeho neprospěch asi hovořil menší počet odehraných utkání. Tuto dvojici na třetím místě doplňuje s 16 brankami Roman Novotný (FK Rapid Havířov).

Nejlepším kanonýrem třetí ligy se stal nakonec Petr Bloksch s 15 góly ze Sokolu Bohumín, druhý v pořadí byl Jan Cichovský z La Copy a třetí byla trojice s 10 góly – Jakub Řezníček (Reapers) a Jaroslav Kubinsky a Dušan Socha (oba Sokol Bohumín). Zejména u hráčů Sokola Bohumín by byl souboj o krále střelců napínavější, kdyby odehráli všichni větší počet zápasů.

Když se nám loni osvědčilo rozhodnout o all-stars první ligy všem členům, přátelům a fanouškům KaFuLi, tak letos budeme tento model kopírovat. Z prvních čtyř týmů Vám dáváme možnost vybrat nejlepšího jednotlivce týmu za skončený soutěžní ročník. Hlasovat můžete na našem facebooku. Futsal Karviná tento výběr poté doplní jedním hráčem, kterého zvolí správní rada. Tak vzhůru do toho.

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.