ČLÁNEK

Futsalový ples - nuda v Brně

19.03.2023 | redakce

V sobotu 18.3.2023 byl uzavřena KaFuLa 2022/2023 a to obnoveným futsalovým plesem. Paráda to byla náramná, třeba jen od Hujerů (Franty Torače) byl obsazený celý velký stůl. Zábava byla výborná a k poslechu a tanci nám výborně hráli Svatopluk Brhel a Jaroslav Imrich. Taneční kreace na jejích hudbu byly neskutečné.

Veškeré ceny předával náměstek primátora statutárního města Karviná, pán Mgr. Andrzej Bizoń, kterému tímto moooc děkujeme a současně děkujeme městu Karviná zá podporu a přízeň, kterou nám poskytuje a je naším nejvýznamnějším partnerem.

Svou návštěvou nás poctil vítěz základní části - tým Viga a také tým, který má nejvíc vítězství v KaFuLi - Frisco.

Na ples dokonce dorazili nejčastější nejlepší střelec první ligy a nejlepší střelec první ligy pro letošní ročník a ten sdělil, že titul krále střelců příští rok obhájí. A pokud nedostojí svého slibu, že koupí cenu do tomboly na dalším plese. Dokonce prozradil, že zná už vítěze dalšího ročníku a že to bude jejich tým Young boys. Současně si potěžkal pohár, aby natrénoval, jak se s ním pracuje. To letošní vítěz KaFuLi už s ním dokonce zvládá neskutečný vítězný tanec, který je na našem facebooku.

Dokonce byl k vidění na restauraci i striptýz, který ale ušel naším záběrům. Ale máme přislíbené autentické záběry, tak se už těšíme, Borci z Young boys určitě drží slovo.

No a večeře? To byl neskutečný gastronomický zážitek, nejen pro oko. No posuďte sami. Nejeden talíř byl doslova vyluxován, a i nějakým tím pamlskem jsme si mohli pohladit svůj žaludek.

Poté přišla na řadu tombola. No také nedopadla zle, jen nás trošku mrzí, že svým dílem do tomboly nepřispělo mnoho aktuálních sponzorů týmů hrající naše soutěže. Ale to se určitě do dalšího plesu zlepší. Jinak byla hodně bohatá, někteří si pro ceny došli opakovaně. A byli jsme svědky "asi podvodu" v přímém přenosu, kdy jeden z organizátorů plesu si došel 4-krát pro cenu. Tohle byl jednoznačně komplot a podvod na účastnících plesu. Naštěstí u hlavní ceny bylo spravedlnosti učiněno zadost a vyhrál ji někdo jiný. Bohužel vítěz ceny útěchy nedostal nic a odešel s prázdnou. Byl z toho velice zklamaný a musel ho utěšovat náš Zdeněk Orság. Je ale potřeba sdělit, že má připraven svůj poukaz (nepoukaz) v Baru Riviéra, kde je pro něho připravena konzumace čehokoliv v hodnotě 500,-Kč.

Za tombolu patří velké poděkování všem přispívatelům a moc si vážíme jejích nákloností a velkorysosti. Díky moc a děkuje Vám za Vaší přízeň a náklonost.

Ti, kteří se na plese nudili, tak si našli také svou zábavu. Pokusíme se příště ples pojmout tak, abychom účastníky zaujali po celou jeho dobu. Ale myslíme si, že i samotné vystoupení stálo za to.

Velké poděkování a srdečné DĚKUJI si zaslouží všichni, kdo se podíleli na samotném plesu a to jmenovitě Petr Hort, Zdeněk Orság, Lukáš Miškovič, Petr Lukosz a Tomáš Závodný bez kterých by se tento ples nepovedlo zorganizovat. Velký díl práce spojených s plesem ale skončil na bedrech vynikajících slečen Nela Jurygáčková, Nikol Mnichová a Kristýna Trávničková, které dokázaly ples posunout na vyšší level. Dokonce pomohly zabezpečit náš bar a rozveselit mnoho z nás.

Zábava to byla opravdu parádní a na webu si můžete prohlédnout fotografie z plesu.

Závěrem děkujeme všem zúčastněným na plese, že tímto podpořili činnost spolku a doufáme, že se jim líbilo a že se v hojném počtu účastní naších dalších akcí. Nejbližší taková je Karvinský letní pohár. Takže mooooc všem děkujeme a ...........

SPOLU JSME SILNĚJŠÍ

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.