ČLÁNEK

Rozhodnutí Disciplinárně-sportovní komise

20.12.2019 | redakce

Rozhodnutí Disciplinárně-sportovní komise

Zápis č. 1/12/2019

ze zasedání Sportovně disciplinární komise FUTSAL Karviná

Datum 18.12. 2019

Čas 18:00

Účastníci:

Robert Sendrei – předseda komise

Kamil Pustay – člen

Daniel Kijonka – člen

Petr Voznica – člen

Omluven:

Igor Madari - člen

Program:

  • Projednání odvolání vedoucího mužstva „Hospůdka Čmelák“ pana Karla Šlachty k udělenému trestu, kontumaci zápasů mužstva „Hospůdka Čmelák“ odehraných 1.12. 2019
  • Usnesení
  • Závěr
  1. Projednání odvolání vedoucího mužstva „Hospůdka Čmelák“ pana Karla Šlachty k udělenému trestu, kontumaci zápasů mužstva „Hospůdka Čmelák“ odehraných 1.12. 2019

Sportovně disciplinární komise Futsal Karviná (dále jen SDK) projednala neoficiální odvolání vedoucího mužstva „Hospůdka Čmelák“ pana Karla Šlachty k udělenému trestu, kontumaci zápasů mužstva „Hospůdka Čmelák“, odehraných 1.12. 2019 za neoprávněný start hráče pana Tomáše Štrby.

  1. Usnesení

SDK Futsal Karviná se jednohlasně shodla a vydává následující stanovisko:

  • Forma, kterou bylo odvolání podáno, není v souladu s herním řádem FUTSAL Karviná. Není možné podat odvolání formou „komentáře“, byť na oficiálních stránkách, FACEBOOK-u FUTSAL Karviná. Odvolání musí proběhnout písemnou formou a to podáním na sekretariátu FUTSAL Karviná, případně zasláním této žádosti e-mailovou formou minimálně na sekretariát FUTSAL Karviná a předsedu SDK pana Roberta Sendreie.
  • Bez ohledu na uvedené v bodě a), SDK Futsal Karviná udělený trest opakovaně prozkoumala a vyhodnotila.Přesto se opět jednohlasně shodla, že udělený trest je přiměřený, oprávněný, neměnný a konečný.
  • V rámci objektivity byl udělený trest konzultován dne 19.12. 2019 i s členy správní rady, kteří jednohlasně stojí za rozhodnutím SDK.

  1. Závěr

SDK opakovaně apeluje na hráče a kapitány jednotlivých mužstev napříč všemi soutěžemi (1. – 4. liga a OB liga), že:

  • Je povinností každého hráče, který obdržel trest, sledovat a ujistit se, že jsou splněny všechny podmínky pro jeho případný start. Tzn., že má uhrazeny všechny udělené pokuty, a že nenastoupil v utkáních, pro něž mu byl udělen trest zastavení činnosti.
  • Je povinností všech kapitánů mužstev sledovat a ujistit se, že jsou splněny všechny podmínky propřípadný start všech hráčů uvedených v zápise o utkání, který stvrzují svým podpisem. Tzn., že podpisem zápisu o utkání stvrzuje oprávněnost startů jednotlivých hráčů.

Zapsal: Kamil Pustay

Schválil: Robert Sendrei – předseda SDK

Dne:19.12. 2019


Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.