ČLÁNEK

Play off klepe na dveře a jeho organizace

21.01.2023 | redakce

První liga již dospěla do svého finále a o následující volební sobotě proběhne její vyvrcholení.

Jízdní řád si můžete prohlédnout zde.

Tak kdo se poměří s kým, to už víme, ale je potřeba si představit to, jak to bude vypadat na hale.

S ohledem na loňské fiasko a varovný dopis ze strany STARS, tak jsme museli k letošnímu play off zaujmout následující opatření.

VSTUPNÉ

S ohledem na zvýšené náklady spojené s play off, tak se bude vybírat jednotné vstupné 50,-Kč (děti do 15-let vstup zdarma, je nutno se prokázat nějakým dokladem). Vstupné se bude hradit u dveří za restaurací u vstupu do haly. Po uhrazení vstupného dostanete pásek (žluté barvy), který bude umístěn na ruku a bude Vás opravňovat ke vstupu do haly po celý den. V případě ztráty pásku bude muset nutno zaplatit nové vstupné.

VSTUP TÝMŮ DO HALY

Na play off nebude týmům umožněn vstup do haly přes šatny a nebude na svazku tento klíč umístěn. Do haly bude umožněn vstup pouze přes restauraci (nejdříve od 08:15), kdy u prodeje vstupenek odpovědná osoba týmů obdrží 15 pásků pro své hráče (modré barvy) a těmto bude zase umožněn vstup do haly. Tady dovolujeme menší odlišnost od diváků, ale doufáme v seriózní přístup všech. A je možno několik variant. Hráče nebudeme nutit si pásek umísťovat na ruku (pokud tak hráč učiní i pro samotnou hru, budeme moc rádi), do doby, než jeho tým z pavouka vypadne a následně, pokud bude hráč zůstat na hale „v civilu“ a bude halu opouštět a bude se chtít vrátit, tak si musí pásek umístit na ruku. Pokud se hráč bude pohybovat v dresu z důvodu, že čeká na další utkání, tak mu bude umožněn vstup i bez pásku. V případě nějakých nejasností s tímto, tak nás kontaktujte a budeme řešit individuálně. Na týmy apelujeme, aby nám nekouřili v šatnách.

KONZUMACE NA HALE

Konzumace je na hale zakázána a u vstupu do haly (a dále se bude pohybovat na hale) bude zřízená pořadatelská služba, která neumožní vstup do haly s nápoji a potravinami. Prosíme Vás o respektování tohoto opatření, které je v souladu s provozním řádem haly. Zakoupené nápoje a potraviny musíte zkonzumovat v restauraci.

DALŠÍ ORGANIZACE

Prosíme všechny účastníky a diváky play off, aby řídili pokyny pořadatelské služby a pomůžou nám k hladkému průběhu play off, které má být výkladní skříní naší organizace. Novinkou play off je to, že bude pořízen videozáznam všech utkání a ty budou následně umístěny na web a facebook.

Doufáme, že si společně play off užijeme a bude to zase po roce výborný kulturní zážitek s neskutečnými výkony na palubovce a že hráče vybičujete k maximálním výkonům v rámci fair-play.

Spolu jsme silnější

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.